شریفی در گفتوگو با فارس: دولت میخواهد در ماجرای معرفی وزیر علوم، چهرهای لجباز از نمایندگان نشان دهد/ عدم رای اعتماد مجلس به افراد حاشیهدار
محمدباقر شریفی پاسندی قائممقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی دولت به مجلس برای تصدی وزارت علوم، گفت: پس از پیروزی حسن روحانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و مطرح شدن شعار «اعتدال»، سؤالات و ابهامات فراوانی در خصوص معنا و تفسیر اعتدال در اذهان بوجود آمد.
وی گفت: با گذشت زمان و بعد از سخنرانیها و صحبتهای رئیسجمهور، اعتدال مد نظر وی تفسیر شد که از همان زمان تا کنون ابهامات معنای آن باقی است.
شریفی به نحوه معرفی افراد به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس شورای اسلامی توسط رئیسجمهور اشاره کرد و گفت: این موضوع باعث شد تا معنای واقعی «اعتدال» مد نظر دولت که آن هم سهم دادن به جناح و گروههای سیاسی و معرفی افرادی هم چون، توفیقی، میلی منفرد، فرجیدانا، نیلی احمدآبادی و اکنون احمدی دانش آشتیانی که همگی از اصلاحطلبان افراطی هستند، بر همگان روشن شود.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی فتنه را خط قرمز خود میداند، تصریح کرد: رئیسجمهور بارها در سخنان خود به خصوص در جمع دانشجویان، تبدیل نشدن دانشگاه به باشگاه سیاسی که اتفاقاً از توصیههای مقام معظم رهبری نیز است را به عنوان یکی از اصول خود در معرفی وزیر علوم اعلام کرده که متاسفانه ما در عمل چیز دیگری شاهدیم.
این فعال دانشجویی تأکید کرد: اتفاقات اخیر در رابطه با وزارت علوم این سؤالات را بوجود میآورد که هدف شخص رئیسجمهور از معرفی چنین افرادی با این نگرش و سابقه برای سمت وزارت علوم چیست؟ بیشک این اقدامات روحانی این شک و شبهه را پدید میآورد که دولت درصدد است تا با معرفی افراد مسئلهدار و با سابقه نامناسب به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس که بیشک نمایندگان مجلس درراستای منویات مقام معظم رهبری رأی اعتماد به چنین افرادی نخواهند داد چهرهای منطقی از خود و چهرهای لجباز از نمایندگان مجلس نشان دهد.
قائممقام دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان بیان کرد: دولت میخواهد تا مردم احساس کنند که نمایندگان با دولت سر ناسازگاری داشته و دولت نمیتواند برای حل مشکلات مردم با وجود چنین نمایندگانی کاری از پیش ببرد تا مردم در انتخابات آتی مجلس به افراد نزدیک دولت رأی دهند. و شاید هم به نوعی قصد دارند اذهان مردم را از مسائل اصلی کشور مانند مذاکرات هستهای به مسائل دیگری معطوف کنند.
این فعال دانشجویی تأکید کرد: اگر چنین باشد ضمن هشدار به حضور زود هنگام دولت در فعالیت انتخاباتی مجلس، یادآوری میکنیم که مردم ایران اسلامی آگاه و با بصیرت هستند و با این سیاسی کاریها خام نشده و دچار غفلت نمیشوند.
وی در خاتمه گفت: از دولت و بویژه شخص رئیسجمهورمیخواهیم ضمن انتخاب فردی متعهد، مدیر، متخصص، دلسوز و انقلابی به سئوالات و ابهاماتی که وجود دارد، پاسخ دهند.
- ۹۳/۰۸/۲۴